Ontdek onze belangrijkste merken

Karcher is één van de bekendste merken voor hogedrukreinigers, stofzuigers en allerhande schoonmaakmachines voor in en om het huis.  Zowel privé als industrieel.

Brabantia is vooral bekend van de vuilnisbakken maar ook sterk in postbussen, droogmolens, opbergdozen, strijkplanken en ga zo maar door... Ons assortiment is zeer uitgebreid...

Ironside is wellicht ons meest veelzijdige merk voor professioneel gereedschap.  Van hamers, tot compressoren.  Van tangen tot stofzuigers.  Er is weinig gereedschap dat niet in hun aanbod zit.  Wij verkopen het meest complete assortiment van Ironside.

Een vervelende vlek verwijderen, lijmresten oplossen, ... voor elke klus heeft HG een oplossing.

Black & Decker is een van de bekendste semi-professionele merken voor een goeie prijs kwaliteitsverhouding voor de belangrijkste elektrische gereedschappen.

Zoek je naar kwaliteitsvolle tuinslangen of andere aangelegenheden dan heb je met Hozelock een kwaliteitsmerk in handen voor een goeie prijs.

Wie heeft er nog nooit van Gardena gehoord? Wellicht enkel mensen zonder tuin.  Gardena heeft namelijk een zeer breed assortiment voor de tuin van schepje tot tuinslang.  Alles om je te ondersteunen bij je dagelijks tuinieren.

U heeft toch ook graag wat privacy? Dan wil u zeker een degelijke omheining rond uw tuin.  Met giardino draadomheiningen zet u uw terrein netjes af en heeft u toch wat meer privacy wanneer u van de zon geniet.

Alle toebehoren voor uw elektrische machines... Dat is wat kwb het beste omschrijft.  Boren, wipzaagbladen, freeskoppen, sleutels.... Ons KWB assortiment is erg uitgebreid.

Het maakt niet uit welke verf je nodig hebt, bij Levis vindt je wat je zoekt. Alle kleuren die je zoekt zijn mogelijk, en mengen kan ook, maar neem dan even contact met ons op.

Als een van de grootste producenten van bestrijdingsmiddelen voor onkruid en ongedierte is Bayer een trouwe partner.

Met Tec7 lijmt u elke vervelende klus zonder zorgen.  Tec7 lijmt de meest diverse materialen.

Op de belgische markt is Niko de grootste producent van elektromateriaal voor de woning.  In ons assortiment kan u van niko al hun schakelaars vinden.

Als je hout wil verven of beschermen dan ben je bij Wood Lover aan het juiste adres.  Wij hebben diverse producten van Wood Lover in ons assortiment.

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG en ABUS Pfaffenhain GmbH, met wereldwijd ongeveer 3000 medewerkers.

Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Weber heeft sinds de oprichting in 1952 een stormachtige groei gekend dankzij de uitmuntende productkwaliteit, de innovatieve concepten en de sterke service- en dienstverlening.

Smart is een merk van pgb-Europe en zij staan in voor de eigen productie van ETA gekeurde ankers: SMART boordpluggen met schroeven, SMART raampluggen. Daarnaast heeft SMART nu ook ETA optie 1 gekeurde ankers voor gebruik in gescheurd beton.

WD-40 Company is een internationaal bedrijf gericht op het creëren van blijvende positieve herinneringen door het ontwikkelen en verkopen van producten die problemen in werkplaatsen, fabrieken en huizen overal ter wereld oplossen.

WAGNER-Groep is marktleider in het ontwikkelen van verfspuitsystemen voor de doe-het-zelf markt alsook apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt. Ons grote gamma producten beantwoordt dus aan de noden van zowel fabrikanten, aannemers als doe-het-zelvers.

Of het nu gaat om verfspuitsystemen, verfrollers, behangafstomers, heteluchtpistolen of een Airless-spuitsysteem, bij WAGNER vind je ongetwijfeld de oplossing voor elk project.

Van Marcke is een bedrijf met een duidelijke ambitie. De ambitie om iedereen te helpen bij het creëren van een woning waar het heerlijk leven is. Deze ambitie is de basis van ons succes, en bij het realiseren ervan komt veel kijken. Daarom vindt men bij Van Marcke alles voor warmte en water.

Dat betekent natuurlijk badkamers, wellness-toestellen en sanitair onderdelen. Maar ook keukens, energiezuinige klimaatregeling, leidingwaterbesparende technieken, waterkwaliteitsbehandeling, installatiemateriaal en gereedschappen, en ga zo maar door.

Met een volledig scala aan producten is Feilo Sylvania een toonaangevende leverancier van professionele en architecturale verlichtingsoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in lampen en armaturen biedt Feilo Sylvania grensverleggende producten en systemen aan de publieke sector, maar ook aan de commerciele en private sector. Feilo Sylvania streeft naar de beste producten aan de beste service en advies. De consument vertrouwt wereldwijd op één van de afdelingen – Concord, Sylvania en Lumiance -  omwille van de topkwaliteit en de energiebesparende oplossingen die aansluiten bij elke individuele wens.

In de loop der jaren ontwikkelde The STANLEY Works enkele van de meest innovatieve en nuttige werktuigen ooit. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de Bailey® schaaf, de Surform® frees, de PowerLock ® rolmeter en meest recent nog het FatMax™ productassortiment. Vandaag behoort STANLEY meer dan ooit tot de marktleiders op het gebied van de werktuiginnovatie.

De groep Soudal is een vooraanstaand Belgische fabrikant van silicone, lijm, PU schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en Doe-Het-Zelf met hoofdzetel in Turnhout. Vestigingen in 44 landen waarborgen een optimale technische en logistieke dienstverlening.

Meer dan 65 jaar geleden is Curver begonnen en is nu een internationale speler gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof huishoudelijke producten voor thuis en is nu marktleider in Europa en daarbuiten.

Scala Plastics is een Europese full-service leverancier van bouwmaterialen voor de professionele en doe-het-zelfmarkt. Het in 1964 gestichte bedrijf bekleedt in België de eerste plaats als verdeler van kunststofproducten voor de bouw-, doe-het-zelf- en tuinsector. Scala Plastics richt zich naar de professionele gebruiker en doorverkoper.

Keter Plastic is een van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten en verkopers van op kunststof gebaseerde huishoudelijke en tuinproducten voor consumenten. Met een focus op innovatie gedreven door inzicht in wat consumenten willen, biedt Keter een indrukwekkend scala aan meubels, opslag en organisatie oplossingen. Elk Keter product is zorgvuldig ontworpen om de duurzaamheid van kunststof te combineren met een aantrekkelijk ontwerp en ongeëvenaarde functionaliteit. 

Sanimar is uw gespecialiseerde partner in sanitair kraanwerk, hydrotherapie en badkamermeubelen. Onze vernieuwende producten en winkelconcepten leiden tot een verhoogde dynamiek en snellere rotaties binnen het segment.

Sanimar werd opgericht in het jaar 1991 door dhr. Maurits De Schrijver en werd in december 2001 overgenomen door Philippe Demeyere en Tom Knudde.

Rectavit is een gevestigde waarde, zowel in België als in de rest van Europa en geniet het de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt.  In het assortiment is hun PU-Schuim voor gyproc platen het bekendste product.

Unior is een internationaal bekend en vermaard bedrijf op gebied van productie van handgereedschap aan één kant.
Ze passen hun jarenlange kennis en ervaring toe op verschillende, verbonden gebieden of programmas waarvan hun handgereedschappen hun belangrijkste aanbod is in ons assortiment.

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van het Belgische familiebedrijf Renson.
Daarom luidt hun baseline ‘Creating healthy spaces’: ze willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren.
Zowel in woningen, appartementen, kantoren, scholen als zorginstellingen. Ze focussen hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij hun innovatieve aanpak naadloos samenvloeien.

BURG-WÄCHTER is één van de leidende internationale producenten en leveranciers van hangsloten, deur en raam beveiliging, meettechnieken, kluizen, geldkoffers, brievenbussen en toegangscontrole.  Toch is hun grootste echte "product" beveiliging.  Mensen vertrouwen in hun producten omdat ze erop kunnen rekenen.

Sadu : een concept, een visie, kwaliteit & service

Sadu Abrasives is een bedrijf dat zich in de markt profileert met een uitgebreid assortiment aan diamantgereedschappen, snij- en afbraamschijven, lamellenschijven, hardmetalen zaagbladen, ... 

Polytechnisch Bedrijf (P.T.B.®) is een van de eerste producenten van bouw-specialiteiten in België voor bouw en industrie.

In de beginjaren werd voornamelijk faam gemaakt met het product COMPAKTUNA®, nog altijd de n° 1 in België voor het verbeteren en waterdicht maken van cement.

Het productassortiment werd verder uitgebreid door eigen ontwikkelingen, en bestaat vandaag uit een compleet aanbod van additieven voor mortel en beton, primers, lijmen, mortels, pleisters en afwerkingsproducten.

Polet is leverancier en fabrikant van hobbytools en professioneel gereedschap voor tuin, bouw en industrie. Die vinden elke dag hun weg naar duizenden tevreden gebruikers.

Al meer dan 100 jaar geleden smeedde Polet de eerste spadebladen. Van de eenvoudige smidse van toen groeide het bedrijf uit tot de hoogtechnologische onderneming die we vandaag kennen. Kwaliteit en innovatie stonden al die jaren borg voor de commerciële bloei van het bedrijf.

Na eerst door schoenmakers te zijn gebruikt, werd Pattex vanaf 1958 breed toegepast in de houtbewerkingssector.

De ontwikkelaars van Pattex blijven de lijm echter voortdurend verbeteren. Zo kan u voor elke klus met Pattex aan de slag.